Top 5 gezondheidsklachten

Met natuurgeneeskundige kennis en het bioresonantie apparaat als vertrekpunt ,zijn er behandelingsmogelijkheden voor bijna elke aandoening.

Maar hoe werkt dat dan?

Een behandeltraject start altijd met een intake. Uit observatie en het gesprek met de klant of eigenaar/verzorger proberen we een totaalbeeld te krijgen van wat er speelt. Belangrijke vragen daarbij zijn : hoe lang bestaat deze klacht al, wat is er eventueel voorgevallen, zijn er veranderingen aan vooraf gegaan, is er sprake van medicijngebruik etc..

Vervolgens ga je als therapeut aan het werk door relevante metingen te verrichten. Als je een duidelijke beschrijving en beeld hebt van de klacht, weet je meestal wel wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn. Toch ben ik benieuwd wat de meest voorkomende klachten zijn zowel bij de mens als bij de dieren.

Uit een kleine “poll” komt de onderstaande top 5 voor dieren naar voren: maag- en darmklachten, allergie en jeuk, slechte ontlasting, gewrichtsklachten, obesitas, pijnklachten en angst.

In de praktijk zijn de volgende 5 klachten voor mensen het meest aan bod gekomen: Long Covid, problemen met de spijsvertering waaronder maag- en darmklachten, vermoeidheid en stress, gewrichtspijnen, hormonale verstoringen (schildklier). Voor de dieren zien we veel problemen met de spijsvertering, jeuk, uitslag, ontstoken anaalklieren, angst, dunne ontlasting.

Plaats een reactie