Gezond afvallen

Ben je ontevreden over je gewicht, je figuur, je relatie(s), je werk, je persoonlijkheid?

Kortom, loop je met veel te veel ballast rond en leef je niet het leven dat je gelukkig maakt?

Maar…..lukt het je niet om hier verandering in aan te brengen?

Van álle mensen die ik als coach en natuurkundig therapeut tegenkom is “overgewicht” het probleem. Dus gaan we als een gekko aan de slag. Naar de sportschool, personal trainer, bootcamp, voedingsdeskundige, dieet. Eventueel een business- of loopbaancoach.

Om tot de uiteindelijke conclusie te komen dat het geen duurzaam effect heeft. Het “jojo” effect klopt stevig op de deur.

De reden van dit teleurstellend resultaat is logisch. Je invalshoek is eenzijdig én gericht op symptoombestrijding…

Er is gelukkig ook goed nieuws!

Door jarenlange ervaring en opgebouwde kennis als mens, leidinggevende, (vitaliteit) coach, energetisch therapeut én bioresonantie specialist te bundelen is nu een unieke aanpak ontwikkeld.

Als uitgangspunt kijken we samen naar jou als een geheel van lichaam, brein én ziel. We ontdekken alle persoonlijke gebieden waar je in de loop van de tijd blokkades hebt opgebouwd. Als persoon en onderdeel van een gezin/relatie/ familie /vriendenkring. Als werknemer of student en de keuzes die je daarbij maakt. De aandacht die je voor jezelf hebt en durft te nemen. Voeding en beweging. Ruimte voor ontspanning.

Ik werk persoonlijk 1:1 en kan maximaal 4 cursisten per maand in laten stromen. Dus ben er snel bij. Een bioresonantie analyse maakt desgewenst onderdeel uit van een traject.

KOM NU IN AKTIE

Neem voor verdere info en intakegesprek contact met mij op via mail hettylangen@haytime.nl of info@praktijk-hettylangen.nl

Een gezond, gelukkig en nieuw jaar toegewenst!

#persoonlijke ontwikkeling #persoonlijke groei #bewustwording #bewustzijn #zelfvertrouwen #zelfzorg 

#loopbaancoach #gezondheid #natuurgeneeskunde #energetisch

Plaats een reactie