Zonder inzicht geen uitzicht……

Wat kunnen we toch genieten van een goede gezondheid van onszelf, onze gezinsleden en van onze huisdieren. Natúúrlijk gaan we bij ziekten naar de huis- of dierenarts. De wetenschap heeft beslist niet stilgestaan. Nieuwe medicijnen, apparaten en technieken rekken het leven. En daar staat natuurlijk wel een fors kostenplaatje tegenover.

Maar… wist je dat preventieve (medische) zorg nodig is om mens en dier gezond te houden. En dat die dagelijkse zorg voor het welzijn van mens en dier bij onszelf ligt. Hoe dan?

Door inzicht te krijgen in aanwezige ziekteverwekkers zoals o.a. een haperend immuunsysteem, tekorten aan vitaminen en mineralen, aanwezigheid van bacteriën en virussen, stress en de vitale functies ,krijg je uitzicht op een goed “verbeter” plan.

Hiervoor is een bioresonantie meting voldoende. Deze meting is geheel pijnloos en de resultaten worden samengevat is een rapport. Kleine aanpassingen kunnen tot grote verbeteringen leiden. Bijvoorbeeld door de oorzaak van een allergie te achterhalen. Soms zijn er behandelingen nodig en als er aanleiding toe is word je doorgestuurd naar een arts… je bent zelf de bestuurder van het proces.

Wil je meer weten? Bel 06 54395756, app of mail  info@praktijk-hettylangen.nl .

Ik hoor graag wat jouw verhaal is.

Plaats een reactie