Gelukkig, gezond, fit en vitaal

Anno 2023 doen we ons uiterste best om gezond te leven. Vanuit diverse disciplines wordt aangegeven dat voldoende beweging, vermijden van stress en gezonde voeding noodzakelijk is om ons lichaam ( en brein) in goede conditie te houden.

Maar…. hoe gezond is de voeding nog die wij dagelijks innemen? Als onderdeel van de gezondheidscheck meet ik dagelijks structurele tekorten aan vitale stoffen 9 mineralen, sporenelementen en vitamines )in lichaam van mens en dier.

Eén van de oorzaken is de uitputting van de landbouwgronden door industriële productiewijze. Hierdoor krijgen we onvoldoende mineralen via onze voeding binnen en kan het lichaam veel aanwezige stoffen niet of onvoldoende afbreken. het lichaam kan zelf de balans niet meer vinden.

Door het gebrek aan evenwicht raakt de verhouding zuur en basen uit balans.dit gaat ten kosten van o.a. botten, tanden, huid en gewrichten.wil je dit voorkomen? kies dan voor de juiste voeding en noodzakelijke supplememtenm die afgestemd zijn op uw behoefte!

/

Plaats een reactie